Vacatures

Verkoopmedewerker

Wij hebben een vacature voor onze winkel aan de Voorstraat 116 in Katwijk. Deze winkel heeft een belangrijke buurtfunctie en een grote vaste klantenkring. We zijn op zoek naar een gezellige medewerker met goede sociale vaardigheden die van aanpakken weet. Wij bieden je een leuke werkplek en een afwisselende baan. Deze vacature is voor ca. 24 uur per week. Wil je meer informatie neem dan contact op met de leidinggevende van de winkel:

Voorstraat 116, 2225 EV Katwijk: mevr Wilma van de Wetering, 071-4012514
Mail: dendulk@echtebakker.nl

Zaterdagchauffeur

Volg je een opleiding en wil je parttime wat bijverdienen dan hebben wij een leuke, flexibele, baan voor jou.

Voor het bevoorraden van onze winkels en het beleveren van onze zakelijke klanten zijn wij op zoek naar een bezorger. De werkzaamheden omvatten het inpakken, klaarzetten en bezorgen van onze brood- en banketspecialiteiten. Je begint om half vijf in de ochtend, maar dan ben je ook weer bijtijds klaar. Zie jij er niet tegenop om vroeg op te staan en flink wat kratten brood te bezorgen dan nodigen we je uit te solliciteren.

Keyserswey 23, 2201 CW Noordwijk: dhr. T. den Dulk, 071-3612372
Mail: dendulk@echtebakker.nl


P.S.: Reageer je per mail? Vergeet dan niet je telefoonnummer te vermelden in je mail zodat we contact met je kunnen opnemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: