Bakker Den Dulk neemt J.G. de Witt in Noordwijk over

Den Dulk, De Echte Bakker neemt per 1 oktober de winkel en bakkerij over van J.G. de Witt, De Echte Bakker uit Noordwijk. Beide familiebedrijven hebben een lange historie en staan garant voor de beste productkwaliteit. Deze overname betekent continuïteit voor de bakkerswinkel in Noordwijk en wellicht een mooie vermenging van Noordwijkse en Katwijkse specialiteiten.

In goede handen

Johan en Miriam de Witt zijn de huidige eigenaren van J.G. de Witt dat al 161 jaar bestaat. Er is geen opvolging in de zaak en zij zijn blij dat hun bedrijf én haar klanten in goede handen komen van de familie Den Dulk. Bakkerij Den Dulk is opgericht in 1928 en viert dit jaar zijn 95-jarig bestaan. Van een kleine bakkerij met een winkel is het bedrijf gegroeid naar een centrale bakkerij van waar uit 5 winkels in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg ZH en Oegstgeest voorzien worden van lekkere producten. Ook de horeca weet in het zomerseizoen de weg naar deze bakker te vinden.

Mooie kans

Vanaf 2001 zijn Teun den Dulk en zijn vrouw Aryanne eigenaar van het bakkersbedrijf. En inmiddels zijn dochter Anne en zoon Thomas in 2021 als vierde generatie toegetreden. Beiden hebben de Bakkersvakschool in Wageningen doorlopen waarbij Anne zich specialiseerde in banket en chocolaterie en Thomas als broodbakker.

Teun den Dulk spreekt van een mooie kans voor hun bedrijf. Teun: “Natuurlijk is er een gezonde rivaliteit tussen ons als Katwijkse en Noordwijkse bakkers maar ik kwam met Johan in gesprek en uiteindelijk staan we allebei voor het bakken van lekkere producten van goede kwaliteit. J.G. de Witt is een mooi bedrijf dat ons de kans biedt om te groeien nu Anne en Thomas de ambitie hebben uitgesproken de bakkerij voort te willen zetten.”

Vertrouwde kwaliteit blijft

De vertrouwde kwaliteit blijft na de overname. Zowel Den Dulk als J.G. de Witt zijn al jaren aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoge normen voor de onaangekondigde productkeuringen die meerdere keren per jaar gedaan worden. Daarnaast wil Den Dulk het beste uit de twee werelden behouden. Teun: “Het lijkt mij mooi om Katwijkse en Noordwijkse specialiteiten uit te wisselen. Want al zijn we ‘rivalen’; lekker brood lust iedereen.”

Plaats een reactie