Blog

Tijd tekort, er is zoveel lekkers te bakken.

Vacatures

Verkoopmedewerker Wij hebben een vacature voor onze winkel aan de Voorstraat 116 in Katwijk. Deze winkel heeft een belangrijke buurtfunctie en een grote vaste klantenkring. We zijn op zoek naar een gezellige medewerker met goede sociale vaardigheden die van aanpakken weet. Wij bieden je een leuke werkplek en een afwisselende baan. Deze vacature is voorMeer lezen over “Vacatures”

Valentijnsdag

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Onze banketbakkers hebben een lekker assortiment Valentijns specialiteiten gemaakt om je Valentijn mee te verrassen. In onze webwinkel kan je deze eenvoudig bestellen.

Onze amandelstaaf is bekroond met 4 sterren

Wij hebben een prachtig resultaat behaald bij de landelijke roomboter amandelstavenkeuring van het Echte Bakkersgilde. Onze amandelstaaf werd door de onafhankelijke vakjury  als ‘zeer goed’ beoordeeld en kreeg 4 sterren. VakmanschapNu het eind van het jaar nadert begint het te zinderen in de bakkerij. De seizoensspecialiteiten mogen weer gemaakt worden;  speculaas, chocoladeletters, en ook deMeer lezen over “Onze amandelstaaf is bekroond met 4 sterren”

Duurzaamheid naar oud gebruik: De stikkezak

Wij introduceren de Stikkezak. De Stikkezak is een katoenen zak om je brood in te bewaren. Al in het oude Katwijk was het gebruikelijk je brood(stik) of boterhammen(stikke) te bewaren in een katoenen broodzak(stikkezak). Dit gebruik wordt met deze zak hersteld. Ben je op zoek naar een lokaal en duurzaam relatiegeschenk? De stikkezak kan gevuldMeer lezen over “Duurzaamheid naar oud gebruik: De stikkezak”

Brood afhaalpunt

Per direct introduceren wij in iedere winkel Den Dulk’s brood afhaalpunt. Eenvoudig Online bestellen. Betaal direct via iDeal. Haal je bestelling op in de winkel Je hebt de afgelopen maanden vast wel eens buiten moeten wachten omdat het te druk was in de winkel. Nu was het vaak mooi weer en dat maakte het buitenMeer lezen over “Brood afhaalpunt”


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: