Duurzaamheid naar oud gebruik: De stikkezak

Wij introduceren de Stikkezak. De Stikkezak is een katoenen zak om je brood in te bewaren. Al in het oude Katwijk was het gebruikelijk je brood(stik) of boterhammen(stikke) te bewaren in een katoenen broodzak(stikkezak). Dit gebruik wordt met deze zak hersteld.

Ben je op zoek naar een lokaal en duurzaam relatiegeschenk? De stikkezak kan gevuld worden met lokale producten als Katwijkse knip en zeekaken maar natuurlijk ook met onze sint of kerst specialiteiten. In onze webwinkel hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt.

De katoenen broodzak is herbruikbaar en het is de bedoeling is dat consumenten er steeds opnieuw mee naar de winkel komen om het brood hierin te laten verpakken. Het katoen is GOTS gecertificeerd wat wil zeggen dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: