Onze amandelstaaf is bekroond met 4 sterren

Wij hebben een prachtig resultaat behaald bij de landelijke roomboter amandelstavenkeuring van het Echte Bakkersgilde. Onze amandelstaaf werd door de onafhankelijke vakjury  als ‘zeer goed’ beoordeeld en kreeg 4 sterren.

Vakmanschap
Nu het eind van het jaar nadert begint het te zinderen in de bakkerij. De seizoensspecialiteiten mogen weer gemaakt worden;  speculaas, chocoladeletters, en ook de roomboter amandelstaven en letters. Omdat deze producten niet dagelijks gebakken worden moeten de bakkers de slag weer even te pakken krijgen.
Dat is precies de reden waarom we meedoen aan de competitie van het Gilde. Daarbij sturen we een product in, dat wordt gekeurd door deskundige keurmeesters die vooral kijken of het bereidingsproces goed gegaan is. Bij de amandelstaven kijken ze of er genoeg spijs in zit, of die mooi in het bladerdeeg gerold zit en of de staaf goed gebakken is. Aan de hand van de cijfers krijgt onze amandelstaaf 4 sterren! Wij zijn er heel blij mee.
In onze webwinkel kan je deze heerlijke amandelstaaf meteen bestellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: