Brood afhaalpunt

Per direct introduceren wij in iedere winkel Den Dulk’s brood afhaalpunt.

Eenvoudig Online bestellen. Betaal direct via iDeal. Haal je bestelling op in de winkel

Je hebt de afgelopen maanden vast wel eens buiten moeten wachten omdat het te druk was in de winkel. Nu was het vaak mooi weer en dat maakte het buiten wachten aangenaam. Maar met de herfst die het land is binnengevallen kan buiten wachten wat minder aangenaam zijn. Onze winkels hebben paraplu’s die je kunt gebruiken bij regen zodat je droog staat maar het kan ook veel efficiënter door vooraf online te bestellen en te betalen. In iedere winkel hebben wij een Brood Afhaalpunt gemaakt waar je snel jou online bestelling kan ophalen. Het enige dat je hoeft te doen is een dag van te voren bestellen, dit kan tot 22:00 uur! https://webshop.echtebakkerdendulk.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: